Zásady ochrany osobních údajů

Respektujeme vaše soukromí a s vašimi daty zacházíme zodpovědně.

Tirol Werbung GmbH poskytuje následující informace o povaze, rozsahu a účelech shromažďování a používání osobních údajů skupinou 5 Tiroler Gletscher.    

Za zpracování osobních údajů na těchto webových stránkách (viz. Právní upozornění) zodpovídá:
Tirol Werbung GmbH
Maria–Theresien–Str. 55, 6020 Innsbruck, Austria
Tel.: +435127272–0
Fax: +435127272–7
E–Mail: info@tirol.at

Obecné informace

Používáním těchto Webových stránek souhlasíte s tím, že vaše osobní a neosobní údaje budou použity způsobem a pro účely popsané níže v Prohlášení o ochraně osobních údajů.       
Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat (plně nebo částečně) a to formou emailu zaslaného na adresu datenschutz@tirolwerbung.at. Nicméně v takovém případě byste si měli být vědomi skutečnosti, že odvolání souhlasu může ovlivnit funkčnost obsahu nabízeného na těchto Webových stránkách, zejména proto, že některé datové aplikace potřebují vaše údaje k tomu, aby mohly poskytovat požadovanou službu.

Dále máte právo obdržet informace o tom, které vaše osobní údaje byly shromážděny, máte právo na přenositelnost těchto údajů, právo požadovat opravu nebo vymazání osobních údajů, jakož i právo omezit nebo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů. Výše uvedená práva můžete uplatnit zasláním e–mailu na adresu datenschutz@tirolwerbung.at. Kromě toho máte právo podat formální stížnost u rakouského Úřadu pro ochranu údajů (www.dsb.gv.at).
Osobní údaje (například jméno, e–mailovou adresu, telefonní číslo) bude společnost Tirol Werbung GmbH zpracovávat a předávat pouze zákonným způsobem (především za účelem plnění smluvních povinností nebo na základě vašeho souhlasu).

Fungování webových stránek  

Při každé návštěvě webových stránek www.tirolergletscher.com (dále jen “Web”) společnost Tirol Werbung GmbH ukládá následující data: název navštíveného Webu, požadovaný soubor, datum a čas, objem přenesených dat, oznámení o úspěšném požadavku, typ a verze webového prohlížeče, operační systém, dříve navštívená webová stránka a IP adresa.
Dočasné uložení IP adresy vašeho koncového zařízení je nezbytné pro poskytování obsahu Webu, a proto splňuje smluvní závazky podle článku 8 odst. 3 bodu 4 rakouského Zákona o ochraně údajů (DSG) a článku 6 odst. 1 písm. b) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Vaše IP adresa bude smazána poté, co Web přestanete používat.
Společnost Tirol Werbung GmbH používá výše uvedená data pouze pro statistické účely a propagaci svých produktů.

Kontaktování společnosti Tirol Werbung GmbH  

V případě, kdy kontaktujete společnost Tirol Werbung GmbH prostřednictvím e–mailu nebo online kontaktního formuláře, pak osobní údaje, které zadáte, především vaše jméno a e–mailová adresa, budou uloženy pouze pro účely zpracování dotazu a pro případné následující dotazy. Poté budou údaje smazány. Tato metoda zpracování údajů je tedy v souladu s článkem 8 odst. 3 bodu 4 rakouského Zákona o ochraně osobních údajů (DSG) a je také v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. b) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) k plnění smluvních povinností.     

Pokud do příslušných polí napíšete komentáře nebo jiné příspěvky, vaše IP adresa bude uložena po dobu maximálně šesti měsíců. Tyto údaje se ukládají proto, aby bylo v případě jakéhokoli porušení zákona možné identifikovat odpovědnou osobu. Z uvedeného důvodu je toto opatření v zásadním zájmu společnosti Tirol Werbung GmbH podle § 8 odst. 1 bodu 4 rakouského Zákona o ochraně osobních údajů (DSG) a podle čl. 6 odst. 1 písm. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).     

V případě konkrétních dotazů na provozovatele místních lanovek nebo poptávek na nabídky hotelů na ledovcích budou poskytnuté osobní údaje předány příslušné regionální asociaci cestovního ruchu, společnosti provozující lanovky nebo hotelu, aby uvedené subjekty na tyto dotazy mohly odpovědět. Byla uzavřena „Dohoda o zpracování“ v souladu s článkem 28 GDPR mezi námi a následujícími turistickými asociacemi (Tourismusverband Stubai, Tourismusverband Tux–Finkenberg, Ötztal Tourismus, Tourismusverband Pitztal, Tourismusverband Tiroler Oberland – Kaunertal), mezi námi a společnostmi, které provozují lanovky (Wintersport Tirol AG & Stubaier Bergbahnen, Zillertaler Gletscherbahn Hintertux, Bergbahnen Sölden, Kaunertaler Gletscherbahnen, Pitztaler Gletscherbahnen) a mezi námi a hotely na ledovcích (Alpenbad Hotel Hohenhaus, Das Central – Alpine.Luxury.Life, Aktiv– und Wellnesshotel Bergfried, Hotel Alpenhof, Aktiv– und Vitalhotel Bergcristall, Alpen–Wellness–Hotel Gasteigerhof, Alpengasthof Grüner, Alpenhotel Kindl, Alpenhotel Tirolerhof, Alpensporthotel Mutterberg, Auenhotel, Der Stubaierhof Neustift, Hotel Der Rindererhof, Hotel Eden, Hotel Gletscher & Spa Neuhintertux, Sport– & Vitalhotel Seppl, Sportiv–Hotel Mittagskogel, Thermal–Badhotel Kirchler, Edelweiss Hotel, stefan – alpine lifestyle Hotel, Hotel Bergland, Hotel Tyrol Sölden, Pension Dorfplatzl, Hotel Kirchenwirt, Familienhotel Tia Monte, Hotel Gasthof Neue Post, Hotel Alpina, Hotel Weisseespitze, Hotel Sonnblick).  

Newsletter

Pokud se chcete přihlásit k odběru bezplatného newsletteru, pak stačí, když nám poskytnete svou e–mailovou adresu, na kterou má být newsletter zasílán, a také vaše jméno a příjmení. Toto zpracování údajů je nutné pro splnění smluvních ujednání podle § 8 odst. 3 bodu 4 rakouského Zákona o ochraně osobních údajů (DSG) a článku 6 odst. 1 písm. b) GDPR. Další osobní údaje jsou nepovinné. Tyto dodatečné osobní údaje budou použity pouze k personalizaci newsletteru.   

K registraci pro odběr newsletteru se používá proces dvojitého přihlášení. Po registraci obdržíte potvrzovací a autorizační e–mail na vámi zadanou e–mailovou adresu s žádostí o kliknutí na uvedený odkaz. Tímto způsobem je zajištěno, aby se do našeho mailing listu k odběru newsletteru mohl přihlásit pouze oprávněný uživatel zadané e–mailové adresy.    

Z odběru newsletteru se můžete kdykoli odhlásit. Na konci každého newsletteru je uveden odkaz, na který stačí pro odhlášení kliknout. Případně můžete zaslat e–mail s žádostí o odhlášení na adresu datenschutz@tirolwerbung.at. Vaše osobní údaje poté budou odstraněny ze seznamu pro rozesílání newsletteru.  
Za předpokladu, že jsme příslušné informace obdrželi v rámci smluvního vztahu s vámi, si společnost Tirol Werbung GmbH vyhrazuje právo trvale ukládat v souhrnných seznamech vaše jméno a příjmení, poštovní adresu, rok narození a také vaše zaměstnání, profesi nebo obchodní jméno. Tyto údaje budou použity pouze pro vlastní reklamní účely společnosti Tirol Werbung a také k zasílání zajímavých nabídek a informací o produktech Tirol Werbung GmbH poštou. Proti zpracování svých údajů za tímto účelem můžete kdykoli vznést námitku zasláním e–mailu na adresu datenschutz@tirolwerbung.at.

Soubory protokolu serveru  

Poskytovatel webových stránek automaticky shromažďuje a ukládá informace v takzvaných souborech protokolu serveru, které nám váš internetový prohlížeč automaticky předává. Jedná se o tyto informace:
Typ prohlížeče / verze prohlížeče  
Operační systém  
Předchozí navštívená URL    
Název použitého počítače (hostname)
Čas požadavku na server  
Tyto údaje nelze přiřadit konkrétním osobám. Tyto údaje nebudou sloučeny s žádnými jinými zdroji dat. Vyhrazujeme si právo kontrolovat tyto údaje zpětně, pokud bychom získali informaci o konkrétních známkách nezákonného využití.      

Cookies

Při návštěvě Webu se do vašeho zařízení uloží jeden nebo více souborů cookies (malé textové soubory). Jejich účelem je zajistit, aby byly služby společnosti Tirol Werbung GmbH uživatelsky přívětivější a usnadnit a zpříjemnit celkový uživatelský zážitek (např. ukládáním přihlašovacích údajů).    
Ukládání cookies při používání tohoto Webu můžete úplně vypnout. Ve svém prohlížeči můžete soubory cookies buď zakázat, omezit je pouze na určité webové stránky nebo nastavit prohlížeč tak, aby vás upozornil před uložením souboru cookie. Je také možné odstranit všechny soubory cookies uložené ve vašem počítači a většinu prohlížečů lze nakonfigurovat tak, aby soubory cookies blokovaly. V takovém případě však možná budete muset při každé návštěvě stránky provést některá nastavení ručně a smířit se s faktem, že funkčnost některých součástí může být omezena.     

Google Analytics

Tento Web využívá nástroj Google Analytics, webovou analytickou službu poskytovanou společností Google Inc. („Google“), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics používá soubory cookies, které umožňují analyzovat, jak používáte tento Web. Všechny informace, které soubor cookie generuje o vašem využívání tohoto Webu (včetně vaší IP adresy), budou přeneseny na servery společnosti Google ve Spojených státech a tam zůstanou uloženy po celou dobu vaší návštěvy webové stránky www.tirolergletscher.com. Dohoda uzavřená s Evropskou komisí chrání přenos vašich osobních údajů do Spojených států.     
Společnost Google použije uvedené informace získané jménem společnosti Tirol Werbung GmbH k vyhodnocení vašeho používání Webu, k sestavení zpráv o aktivitě na webových stránkách společnosti Tirol Werbung GmbH a k poskytování dalších služeb týkajících se provozu webových stránek a používání internetu pro provozovatele webových stránek. Společnost Google může také předat tyto údaje třetím stranám za situace, kdy to vyžaduje zákon, nebo pokud třetí strany zpracovávají tyto údaje jménem společnosti Google. Společnost Google nebude spojovat vaši IP adresu s žádnými jinými údaji, které Google uchovává.    
           
Na webových stránkách, kde je aktivována funkce anonymizace IP adresy, bude vaše IP adresa zkrácena (toto platí pro oblast členských států Evropské unie, nebo jiných smluvních stran dohody v Evropském hospodářském prostoru). Pouze ve výjimečných případech je na servery Google ve Spojených státech přenesena a tam zkrácena úplná IP adresa. Na tomto Webu je anonymizace IP aktivní.      
Ukládání uvedených souborů cookies můžete zrušit příslušným nastavením ve vašem prohlížeči. Rádi bychom však zdůraznili, že to v důsledku může znamenat, že nebudete moci využívat plnou funkčnost tohoto Webu. Zabránit shromažďování údajů generovaných soubory cookies a souvisejících s vaším používáním tohoto Webu (včetně vaší anonymizované IP adresy) pro společnost Google, stejně jako zabránit zpracování těchto údajů společností Google, můžete pomocí instalace pluginu prohlížeče, který je dostupný na následujícím odkazu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Další informace o podmínkách použití nástroje Google Analytics a zásadách ochrany osobních údajů  najdete na: https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/us/

Sledování konverzí v Google Adwords    

Používáme nástroj Google Adwords k zobrazování reklamy na Googlu a dalších webech třetích stran. Sledování konverzí nám umožňuje určit úspěšnost jednotlivých reklamních kampaní. Naším cílem je zobrazovat reklamy, které vás zajímají, a zajistit, aby naše webové stránky byly pro vaše zájmy více relevantní. Vaše údaje jsou zpracovávány legálně a podle čl. 6 odst. 1 písm. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Reklamní materiály dodává společnost Google prostřednictvím takzvaných „reklamních serverů“ (ad servers). Soubory cookies používáme k měření určitých parametrů pro hodnocení úspěchu, jako je vkládání reklam nebo kliknutí uživatelů. Pokud se na náš Web dostanete prostřednictvím reklamy Google, pak Google Adwords uloží do vašeho počítače cookie. Platnost těchto souborů cookies obvykle vyprší po třiceti dnech a jejich účelem není osobní identifikace. Obvykle se ukládá unikátní ID souboru cookie, počet zobrazení reklamy (impresí) na umístění (frekvenci), poslední zobrazení (relevantní pro konverze po zobrazení) a informace o odhlášení, tzv. opt–out (to naznačuje, že uživatel si již nepřeje být oslovován). To vše slouží pro účely analýzy.     

Tyto soubory cookies umožňují společnosti Google rozpoznat váš internetový prohlížeč. Pokud uživatel navštíví určité stránky na webu zákazníka AdWords a platnost souboru cookie uloženého v jeho počítači nevypršela, Google a zákazník rozpoznají, že uživatel klikl na reklamu a byl přesměrován na tuto stránku. Každému zákazníkovi AdWords je přiřazen odlišný soubor cookie. Cookies proto nelze sledovat prostřednictvím webových stránek zákazníků Adword. V souvislosti s výše uvedenými reklamními opatřeními neshromažďujeme a nezpracováváme žádné osobní údaje. Od společnosti Google získáváme pouze statistické analýzy. Na základě těchto analýz můžeme rozpoznat, která z našich reklamních opatření jsou nejúčinnější. Z interakcí s reklamními materiály nemáme k dispozici žádné další údaje; na základě informací, které získáváme, nelze identifikovat uživatele.    

Použité marketingové nástroje fungují tak, že váš prohlížeč automaticky naváže přímé spojení se servery Google. Nemáme žádnou kontrolu nad údaji, které Google shromažďuje prostřednictvím tohoto pluginu. A proto bychom rádi objasnili, jak – podle informací, které máme k dispozici – systém pracuje. Integrací sledování konverzí v AdWords získá Google informaci, že jste navštívili určitou sekci našeho Webu, nebo jste klikli na některou z našich reklam. Pokud jste zaregistrováni u služby poskytované společností Google, pak může Google návštěvu spojit s vaším účtem. I když nejste registrováni u Googlu, nebo jste se nepřihlásili, stále existuje šance, že poskytovatel vaši IP adresu najde a uloží.  

Ukládání těchto souborů cookies můžete zastavit příslušným nastavením ve vašem prohlížeči. Rádi bychom však zdůraznili, že to může způsobit, že nebudete moci využívat plnou funkčnost tohoto Webu. Zabránit shromažďování údajů generovaných soubory cookies a souvisejících s vaším používáním tohoto Webu (včetně vaší anonymizované IP adresy) pro společnost Google, stejně jako zabránit zpracování těchto údajů společností Google, můžete instalací pluginu prohlížeče, který je dostupný na následujícím odkazu:    
http://www.google.com/settings/ads/plugin

Společnost Google se podílí na transatlantickém programu předávání osobních údajů EU–US Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/EU–US–Framework.
Pro další informace o ochraně osobních údajů společností Google prosím navštivte:  https://policies.google.com/privacy?hl=en https://services.google.com/sitestats/en.html

Google Remarketing

Tento Web využívá nástroj Google Remarketing. Google Remarketing je online reklamní nástroj poskytovaný společností Google, který umožňuje provozovatelům webových stránek zobrazovat cílené reklamy uživatelům, kteří již jejich stránky navštívili.    
Poskytovatelé třetích stran, včetně společnosti Google, umisťují reklamy na mnoha různých webových stránkách. Za tímto účelem se soubory cookies ukládají na zařízení uživatele a při pozdějších návštěvách jiných webových stránek se používají k umístění reklam na základě předchozích návštěv uživatele na tomto Webu. Identifikace uživatele se provádí za pomoci cookies umístěných prostřednictvím webového prohlížeče. S pomocí cookies tak lze analyzovat chování uživatele na webových stránkách a následně je možné cookies použít pro cílená doporučení produktů a zájmově orientovanou reklamu.  
  
Pokud si nepřejete mít zobrazovány zájmově orientované reklamy, můžete pomocí správce předvoleb reklam (Ads Preferences Manager) deaktivovat používání těchto cookies společnosti Google a přizpůsobit nastavení reklamy v Google Display Network. Případně můžete deaktivovat používání cookies třetími poskytovateli na stránkách iniciativy Network Advertising Initiative, nebo deaktivovat používání cookies v nastavení svého prohlížeče.     

Více informací najdete na: https://support.google.com/google–ads/answer/2453998?hl=en

AdServer

Webové stránky Tirol Werbung GmbH používají k zobrazování cílených reklam produkty Adform A/S (AdServer, DSP). Za tímto účelem budou shromažďována a analyzována určitá data (typ zařízení, zeměpisná poloha, navštívené stránky) uživatelů, kteří projevují zájem o témata související s naším Webem nebo prezentovaná v našich marketingových kampaních. Nashromážděné identifikační údaje jsou v anonymizované podobě rozděleny do konkrétních tematických oblastí (např. Město a kultura nebo Turistika a Alpy). Údaje v této podobě již nelze přiřadit jednotlivým návštěvníkům našich webových stránek.    
V rámci dohody podle článku 26 Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) spolupracujeme s rakouskými regionálními organizacemi cestovního ruchu s cílem propagovat Rakousko jako turistickou destinaci a podporovat rakouský průmysl cestovního ruchu a rekreace. Údaje týkající se návštěvníků našich webových stránek a účastníků kampaní se proto ukládají do sdílené databáze v anonymizované podobě. To znemožňuje přiřadit jakékoli údaje konkrétním návštěvníkům našeho Webu.      
Anonymizované a tematicky kategorizované identifikační údaje používáme k tomu, abychom zúčastněným stranám zobrazovali online marketing podle konkrétních témat. Tyto zainteresované strany vyhledáváme pomocí našich vlastních marketingových kampaní, ve sdílené databázi nebo v globálních datových úložištích Adform. Údaje, které shromažďujeme, využívají také další zákazníci platformy Adform k rozšíření jejich vlastních zákaznických základen.          
Pokud si přejete v databázích společnosti Adform smazat vaše osobní údaje, které se týkají ID souborů cookies reklamní platformy Adform, prosím klikněte sem:   
(https://site.adform.com/privacy–center/platform–privacy/right–to–be–forgotten/)
Pokud chcete zabránit analýze svého chování při návštěvách webových stránek, prosím klikněte sem
(https://site.adform.com/privacy–policy–opt–out/).  

Použití fontů Google    

Na našem Webu používáme fonty Google. To nám umožňuje integrovat určité fonty do našeho Webu. Google tyto fonty poskytuje prostřednictvím serverů ve Spojených státech. Když navštívíte naše webové stránky, váš webový prohlížeč naváže přímé spojení s těmito servery. Mimo jiné se tak IP adresa návštěvníka přenáší do společnosti Google a tam se ukládá. Společnost Google se podílí na transatlantickém programu předávání osobních údajů EU–US Privacy Shield:  
www.privacyshield.gov/EU–US–Framework
Další informace o společnosti Google: Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA     
Pro další informace o ochraně osobních údajů společností Google prosím navštivte:  https://www.google.com/policies/privacy/

Facebook Custom Audiences  

Tento Web využívá funkci Facebook Custom Audiences (vlastní okruh uživatelů). Facebook Custom Audiences je reklamní službou společnosti Facebook Inc, 1601 S California Ave, Palo Alto, CA, 94304, USA, se kterou lze cílit na předchozí návštěvníky webových stránek.    
Facebook používá soubory cookies k umisťování reklam na základě předchozích návštěv uživatele na tomto Webu. Uživatelé jsou identifikováni pomocí souborů cookies umístěných prostřednictvím jejich webového prohlížeče. S pomocí cookies lze analyzovat chování uživatelů na webových stránkách a výsledek analýzy následně využít pro cílená doporučení produktů a zájmově orientovanou reklamu.  

Pokud si nepřejete dostávat na Facebooku zájmově orientovanou reklamu, můžete se odhlásit zde (k dispozici pouze v angličtině): https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

Doba uložení údajů  

Vaše údaje zpracováváme a ukládáme pouze po dobu nezbytně nutnou pro uvedené zpracování nebo pro splnění zákonných povinností. Po dokončení zpracování budou vaše údaje zablokovány nebo smazány. Pokud existuje dodatečná zákonná povinnost ukládat vaše údaje, pak po uplynutí zákonných lhůt pro uložení vaše údaje zablokujeme nebo odstraníme.   

Vaše práva  

Toto jsou vaše zákonná práva týkající se způsobu, jak zacházíme s vašimi osobními údaji:  

1) Právo na informace     
Máte právo požádat o potvrzení, zda zpracováváme vaše osobní údaje. Pokud ano, máte právo na informace o těchto osobních údajích i další informace, např. účely zpracování, příjemci a plánovaná doba ukládání údajů nebo kritéria pro stanovení doby ukládání údajů.   

2) Právo na opravu a doplnění   
Máte právo neprodleně požadovat opravu nesprávných údajů. S ohledem na účely zpracování máte také právo požadovat doplnění neúplných údajů.    

3) Právo na výmaz (tzv. „právo být zapomenut”)                
Pokud zpracování vašich osobních údajů již není vyžadováno, máte právo na jejich výmaz. Tak je tomu například v případě, kdy vaše údaje již nejsou nezbytné pro svůj původní účel, pokud jste odvolali svůj souhlas s prohlášením o ochraně osobních údajů nebo pokud byly údaje nesprávně zpracovány.  

4) Právo na omezení zpracování  
Máte právo omezit zpracování, například pokud se domníváte, že osobní údaje nejsou správné.  

5) Právo na přenositelnost údajů  
Máte právo získat osobní údaje, které se vás týkají, ve strukturovaném, běžném a strojově čitelném formátu.

6) Právo vznést námitku    
Máte právo kdykoli vznést námitku proti zpracování osobních údajů (celkovému zpracování nebo jen části zpracování), i když se to týká účelu shromažďování údajů.  
V případě direct marketingu máte jako zúčastněná osoba právo kdykoli vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů pro účely takové reklamy; to platí také pro profilování, pokud je spojeno s takovým direct marketingem.                      

7) Právo odvolat souhlas podle zákona o ochraně osobních údajů    
Svůj souhlas se zpracováním vašich osobních údajů můžete kdykoli odvolat s budoucím účinkem. To však nemá vliv na zákonnost zpracování vašich údajů před odvoláním souhlasu.