Urlaubsangebote
Panorama Gletscher

Ochrana osobních dat

Tirol Werbung GmbH informuje dále o způsobu, rozsahu a účelu shromažďování a používání osobních dat společností Tirol Werbung GmbH v rámci projektu 5 tyrolských ledovců.

Zodpovovědnost za zpracování osobních dat na této webové stránce nese:
Tirol Werbung GmbH
Maria-Theresien-Str. 55, 6020 Innsbruck
Tel.: +435127272-0
Fax: +435127272-7
E-Mail: info@tirol.at

Všeobecné informace
Používáním této webové stránky prohlašujete, že souhlasíte s konkrétním využitím osobních i neosobních údajů uvedeným popsaným způsobem a k základním uvedeným účelům, popsaných v prohlášení o ochraně osobních údajů.
Svůj souhlas můžete kdykoliv (také částečně) odvolat e-mailem na adresu: datenschutz@tirolwerbung.at. To může omezit funkčnost obsahu poskytnutého touto stránkou především proto, že použití datových aplikací je potřebné k poskytování vámi požadovaných služeb.

Rovněž máte právo na přístup k osobním údajů, které se vás týkají, a právo na přenositelnost údajů, na opravu nebo výmaz osobních údajů, jakož i jejich omezení nebo námitky proti zpracování vašich osobních údajů. Svoje práva můžete uplatnit zasláním e-mailu na adrese: datenschutz@tirolwerbung.at.
 Závěrem máte právo na stížnost u rakouského orgánu pro ochranu údajů (www.dsb.gv.at).
Osobní data (např. jméno, e-mailová adresa, telefonní číslo) budou  společností Tirol Werbung GmbH zpracována a předána jen legálním způsobem (při plnění smluvních nebo právních povinností na základě vašeho souhlasu).¬

Popis webové stránky
Společnost Tirol Werbung GmbH ukládá při každém přístupu na webové stránky www.tirolergletscher.com  (dále jen webová stránka) následující údaje: název vyvolané stránky, požadovaný soubor, datum/čas, objem přenesených dat, stav přístupu, typ prohlížeče/verze, operační systém, dříve navštívenou stránku a IP adresu.

Krátkodobé uložení IP adresy vašeho koncového přístroje je nezbytné pro zpřístupnění obsahu webové stránky a proto nezbytné pro plnění smluvních vztahů podle § 8 odst. 3 Z 4 DSG stejně jako podle čl. 6 odst. 1 písm. b DSGVO. Vaše IP adresa bude po ukončení používání webové stránky vymazána.
Společnost Tirol Werbung GmbH používá výše uvedené údaje  pouze pro statistické účely pro zpracování vašich nabídek.


Navázání kontaktu
Pokud navážete kontakt se společností Tirol Werbung GmbH e-mailem nebo přes kontaktní formulář, budou vámi udané osobní údaje, konkrétně jméno a e-mailová adresa uloženy jen pro potřeby vyřízení žádosti a rovněž pro případné doplňující otázky a nakonec vymazány. Toto zpracování osobních údajů je nezbytné pro plnění smluvní činnosti a je v souladu  s § 8 odst. 3 Z 4 DSG a v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. b DSGVO.

Pokud zanecháte komentáře nebo další příspěvky v políčkách pro tento účel, bude vaše IP adresa uložena max. na dobu 6 měsíců. Toto ukládání má za účel možnost identifikovat zodpovědnou osobu při možném trestném činu.  Proto je ukládání podle § 8 odst. 1 Z 4 DSG stejně jako čl. 6 odst. 1 písm. f DSGVO ve veřejném zájmu společnosti Tirol Werbung GmbH.

Při dotazech a nabídkách specifických pro daný region, budou veřejně oznámená osobní data předána stávajícímu turistickému spolku regionu za účelem zpracování. S turistickými spolky (Tourismusverband Stubai, Tourismusverband Tux-Finkenberg, Ötztal Tourismus, Tourismusverband Pitztal, Tourismusverband Tiroler Oberland - Kaunertal), den Bergbahnen (Wintersport Tirol AG & Stubaier Bergbahnen, Zillertaler Gletscherbahn Hintertux, Bergbahnen Sölden, Kaunertaler Gletscherbahnen, Pitztaler Gletscherbahnen), resp. ledovcovými hotely (Alpenbad Hotel Hohenhaus, Das Central – Alpine.Luxury.Life, Aktiv- und Wellnesshotel Bergfried, Hotel Alpenhof, Aktiv- und Vitalhotel Bergcristall, Alpen-Wellness-Hotel Gasteigerhof, Alpengasthof Grüner, Alpenhotel Kindl, Alpenhotel Tirolerhof, Alpensporthotel Mutterberg, Auenhotel, Der Stubaierhof Neustift, Hotel Der Rindererhof, Hotel Eden, Hotel Gletscher & Spa Neuhintertux, Sport- & Vitalhotel Seppl, Sportiv-Hotel Mittagskogel, Thermal-Badhotel Kirchler, Edelweiss Hotel, stefan – alpine lifestyle Hotel, Hotel Bergland, Hotel Tyrol Sölden, Pension Dorfplatzl, Hotel Kirchenwirt, Familienhotel Tia Monte, Hotel Gasthof Neue Post, Hotel Alpina, Hotel Weisseespitze, Hotel Sonnblick) existuje „smlouva na zpracovatele“ podle čl. 28 DSGVO.

Newsletter
Pokud chcete odebírat bezplatný newsletter, musíte udat jen svoji e-mailovou adresu, na kterou se má newsletter posílat. Toto zpracování osobních údajů je nezbytné pro plnění smluvní činnosti a je v souladu s § 8 odst. 3 Z 4 DSG a v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. b DSGVO. Další osobní údaje jako jméno a příjmení nejsou povinné. Tyto doplňující údaje k vaší osobě slouží pouze k personalizaci zpravodaje.

Pro registraci se používá funkce double-opt-in. Po přihlášení obdržíte na uvedenou e-mailovou adresu ověřovací a autorizační e-mail s žádostí o potvrzení kliknutím na uvedený odkaz. Tím je zajištěno, že pouze oprávněný uživatel uvedené e-mailové adresy se může přihlásit k distributorovi newsletteru.

Newsletter můžete kdykoliv odhlásit. Na konci každého newsletteru se nachází odkaz, přes který můžete provést odhlášení. Alternativně můžete poslat příslušný e-mail na adresu: datenschutz@tirolwerbung.at. Vaše osobní data budou následně vymazána v distributorovi newsletteru.

Pokud obdržíme odpovídající údaje v rámci smluvního vztahu s vámi, vyhrazuje si společnost Tirol Werbung GmbH právo dlouhodobě uložit pro vlastní reklamní účely vaše jméno, příjmení, adresu, ročník narození, zaměstnání, obor nebo obchodní firmu v souhrnných seznamech nebo je používat pro zasílání zajímavých nabídek a informací k produktům společnosti Tirol Werbung GmbH listovní poštou. Zpracování osobních údajů k tomuto účelu můžete kdykoliv zrušit zprávou na datenschutz@tirolwerbung.at.

Cookies
Pokud otevřete webovou stránku, uloží se na vašem hard disku počítače jedna nebo více cookies (krátké textové zprávy). Mají za účel zlepšit službu společnosti Tirol Werbung GmbH např. tím, že uloží nastavení uživatele.
Používání webové stránky je možné také bez cookies. Můžete ve vašem prohlížeči deaktivovat ukládání cookies, omezit na určité webové stránky nebo nastavit prohlížeč tak, že vás upozorní, než se cookies uloží. Můžete cookies kdykoliv z vašeho hard disku počítače vymazat přes sekci Ochrana soukromí vašeho prohlížeče. V tomto případě nemusíte mít k dispozici určité funkce na našich webových stránkách.

Google Analytics
Tato webová stránky používá nástroj Google Analytics, službu webové analýzy společnosti Google Inc. („Google“), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics využívá soubory  cookies, pro analýzu způsobu použití webových stránek uživatelem. Informace generované pomoci souboru cookie o Vašem použití této webové stránky (včetně Vaší IP-adresy) budou přeneseny na servery Google v USA a zde  uloženy po dobu návštěvy stránky www.tirol.at. Pro přenos dat osobních údajů existuje rozhodnutí Evropské komise o přiměřenosti.

Google použije přenesená data po dohodě se společností Tirol Werbung GmbH, aby vyhodnotil použití webové stránky pro sestavení zpráv o aktivitách na webové stránce pro Tirol Werbung GmbH, k poskytování dalších služeb spojených s používáním webových stránek a internetu. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li požadováno zákonem, nebo budou-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. V rámci služby Google nebude v žádném případě IP adresa zprostředkovaná vašim prohlížečem spojována s jinými daty Google .

V případě aktivace anonymizace IP adresy na této webové stránce je vaše IP adresa společnosti Google v rámci členských států Evropské Unie nebo v jiných smluvních státech dohody o evropském hospodářském prostoru předem zkrácena. Pouze ve výjimečných případech je na server společnosti Google přenášena plná IP adresa a tam je zkrácena Na této internetové stránce je aktivní anonymizace IP adresy.

Ukládání souborů cookies můžete zabránit odpovídajícím nastavením vašeho internetového prohlížeče; upozorňujeme však na to, že v tomto případě eventuálně nebudete moci v plném rozsahu využívat veškeré funkce této internetové stránky. Kromě toho můžete zabránit shromažďování dat vytvořených souborem cookie a vztahujících se k vašemu používání internetové stránky (vč. vaší IP adresy) ze strany společnosti Google a zpracování těchto dat společností Google tím, že stáhnete a nainstalujete zásuvný modul pro internetový prohlížeč dostupný pod následujícím odkazem: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Bližší informace o podmínkách používání a o ochraně dat, co se týče Google Analytics najdete na http://www.google.com/analytics/terms/de.html.

Google Adwords Conversion-Tracking
Používáme Google Adwords a využíváme internetovou reklamu na webových stránkách společnosti Google a stránkách třetích stran. Sledováním konverzí zjišťujeme efektivitu jednotlivých reklam. Snažíme se vám nabízet reklamu na produkty, které vás zajímají a zvyšovat atraktivitu našich webových stránek. Právní úpravu na zpracování vašich dat je  článek 6, odstavec 1, písmeno f, DS-GVO.

Reklama je poskytována společností Google prostřednictvím takzvaného "reklamního serveru". K měření určitých ukazatelů výkonu, jako jsou reklamy nebo kliknutí uživatelů, používáme soubory cookie. Pokud získáte přístup k našim webům prostřednictvím reklamy Google, služba Google Adwords uloží soubor cookie do počítače. Tyto soubory cookie zpravidla ztrácejí platnost po 30 dnech a nejsou určeny k tomu, aby vás osobně identifikovaly. Tento soubor cookie zpravidla používá a ukládá jako hodnoty analýzy jedinečný ID souboru cookie, počet zobrazení reklamy na umístění (frekvenci), poslední zobrazení (relevantní pro konverze po zobrazení) a informace o odhlášení (označení, že uživatel nemá zájem o informace).

Tyto soubory cookie umožňují Googlu rozpoznat váš internetový prohlížeč. Pokud uživatel navštíví určité stránky webových stránek zákazníků Adwords a soubor cookie uložený v jejich počítači dosud neuplynul, společnost Google a zákazník budou schopni zjistit, že uživatel klikl na reklamu a byl přesměrován na danou stránku. Každému zákazníkovi AdWords je přiřazen jiný soubor cookie. Soubory cookie nelze sledovat prostřednictvím webů zákazníků služby Adwords. Sami neshromažďujeme, ani nezpracováváme žádné osobní údaje ve výše uvedených reklamních opatřeních. Dostáváme pouze statistické hodnocení poskytnuté společností Google. Na základě těchto hodnocení můžeme určit, které z použitých reklamních opatření jsou účinné. Nezískáváme žádné další údaje z používání reklamního materiálu, zejména na základě těchto informací nemůžeme identifikovat uživatele.

Vzhledem k použitým marketingovým nástrojům váš prohlížeč automaticky vytváří přímé spojení se servery společnosti Google. Nemáme žádný vliv na rozsah a další využití údajů shromážděných společností Google.  Informujeme vás o všech skutečnostech, které známe. Začlením sledování konverzí do služby AdWords společnost Google obdrží informace, které jste vyvolali návštěvou příslušné části našeho webu nebo kliknutím na naší reklamu. Pokud jste zaregistrováni službou poskytovanou společností Google, může Google tuto návštěvu spojit se svým účtem.

Dokonce i když nejste zaregistrováni u společnosti Google nebo jste se nepřihlásili, existuje šance, že poskytovatel vyhledá vaši adresu IP a uloží ji.

Ukládání souborů cookie můžete zabránit odpovídajícím nastavením prohlížeče; Upozorňujeme však, že pokud to uděláte, možná nebudete moci využívat všechny funkce tohoto webu. Kromě toho můžete zabránit tomu, aby společnost Google shromažďovala a zpracovávala data vygenerovaná souborem cookie, které souvisí s používáním webových stránek (včetně vaší IP adresy) tím, že stáhnete a nainstalujete plug-in na odkazu:
http://www.google.com/settings/ads/plugin.

Google se účastní rámce ochrany soukromí EU-USA, https://www.privacyshield.gov/EU-US. Další informace o ochraně soukromí na Googlu naleznete zde: http://www.google.com/intl/de/policies/privacy, https://services.google.com/sitestats/de.html.

Google Remarketing
Tato webová stránka používá Google Remarketing. Google Remarketing je metoda  internetové reklamy od Google, kterou můžete oslovit konkrétní cílovou skupinu lidí, kteří již dříve navštívili webové stránky.

Třetí strana, včetně  Google, zapne bannerové reklamy na webových stránkách na internetu. K tomu jsou uloženy cookies na vašem koncovém přístroji a jsou použity k zobrazení bannerových reklam na základě dřívější návštěvy uživatele na této webové stránce.  Identifikace uživatele následuje přes uložené cookies vašim prohlížečem. Pomocí textových zpráv může být analyzováno chování uživatele při návštěvě webových stránek a poté využito pro cílené doporučení produktu a reklamy podle zájmu.

Pokud nechcete dostávat žádnou cílenou reklamu, můžete použití cookies společností Google pro tyto účely v nastavení reklam deaktivovat a bannerové reklamy  upravit v síti Google Display tím, že vyvoláte deaktivační stránku DoubleClick. Alternativně může uživatel deaktivovat použití cookies třetími poskytovateli tím, že vyvoláte deaktivační stránku Network Advertising Initiative na www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp nebo použití cookies deaktivujete v nastavení prohlížeče.

Bližší informace najdete na
https://support.google.com/adwords/answer/2453998?hl=de

Evalanche
Máte možnost přes naše webové stránky klást požadavky a otázky (např. týkající se ubytování). Vámi uvedená data (např. E-mailová adresa, oslovení, jméno a příjmení, počet osob, počet a věk dětí) budou použity výhradně pro zpracování vaší žádosti. Tyto data budou předány třetí straně pouze v případě, že na odpovězení žádost je nutná spolupráce třetích stran (např. poskytovatelů turistických služeb).
Pro tento účel používáme technologie od společnosti SC-Networks Evalanche.
Provozovatel sítě SC-Networks Evalanche zpracovává osobní údaje na systémech v Německu.

Kontaktní adresa:
SC-Networks GmbH,
Enzianstr. 2, 82319 Starnberg,
Telefon: +49 8151 / 555 16 0, Telefax: +49 8151 / 555 16 29,
info@sc-networks.com, https://www.sc-networks.de

AdServer
Webové stránky Tirol Werbung GmbH používají produkty (AdServer, DS) firmy Adform A/S, aby prezentovaly reklamu orientovanou na cílové skupiny uživatelů. Za tímto účelem získáváme od zájemců o jednotlivá témata na našich webových stránkách nebo v rámci reklamních kampaní určitá data (typ zařízení, geografický původ, zobrazené stránky) a provádíme jejich analýzu. Příslušná ID jsou v anonymizované formě přiřazena k určitým tematickým okruhům (např. město a kultura, pěší turistika a Alpy). Tyto údaje už nejsme schopni přiřadit k jednotlivým návštěvníkům našich stránek.
V rámci dohody podle čl. 26 GDPR přitom spolupracujeme s organizací Österreich Werbung za účelem posílení Rakouska jako turistické destinace a podpory rakouského cestovního ruchu a ekonomiky volného času. Údaje o návštěvnících našich webových stránek a účastnících reklamních kampaní se proto v anonymizované formě stávají součástí společné databáze, která neumožňuje přiřazení údajů k jednotlivým návštěvníkům našich webových stránek.  
Anonymizovaná a tematicky uspořádaná ID používáme k tomu, abychom zájemcům o Rakousko, které jsme vyhledali buď prostřednictvím našich vlastních reklamních kampaní nebo ve společné databázi nebo v celosvětovém datovém portfoliu firmy Adform, poskytovali online tematicky orientovanou reklamu. Získané údaje kromě toho využívají i další zákazníci firmy Adform a tím rozšiřují své vlastní zákaznické portfolio.
Pokud nesouhlasíte s tím, abyste byli zařazeni do analýzy chování návštěvníků, klikněte prosím zde (https://site.adform.com/privacy-policy-opt-out/).


Používání fontů Google
Na našich webových stránkách používáme fonty Google. To nám umožňuje začlenit některé druhy písma do našich webových stránek. Tyto druhy písma poskytuje společnost Google prostřednictvím serverů ve Spojených státech. Při návštěvě našeho webu vytváří prohlížeč webový prohlížeč přímé spojení s těmito servery. Mimo jiné je IP adresa návštěvníka přenášena na Google a tam uložena. Společnost Google se podílí na systému ochrany soukromí EU-USA: www.privacyshield.gov/EU-US

Další informace o společnosti Google: Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA
Další informace k ochraně osobních údajů společností Google: https://www.google.com/policies/privacy/

Facebook Custom Audiences
Tato webová stránka používá  Facebook Custom Audiences. Facebook Custom Audiences je reklamní službou sociální sítě Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, CA, 94304, USA, s kterou můžete pro dřívější návštěvníky webové stránky cíleně dělat reklamu.
Facebook používá cookies k zapojení bannerové reklamy na podkladu dřívější návštěvy uživatele na této webové stránce. Identifikace uživatele probíhá přes nastavené cookies v prohlížeči, které jsou zde uloženy. Pomocí cookies může být analyzováno chování uživatele při návštěvě webových stránek a následně použito pro cílené doporučení produktů a reklamu na základě zájmu.

Pokud nechcete dostávat žádnou cílenou reklamu na Facebooku, můžete ji zde odhlásit (jen v angličtině):
https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

Doba uložení dat
Data zpracováváme a uchováváme pouze po dobu nezbytnou pro zpracování nebo dodržování zákonných povinností. Po odstranění účelu zpracování budou vaše data zablokovány nebo smazány. Pokud existují právní závazky k ukládání dat, zablokujeme nebo vymažeme vaše údaje na konci zákonných úložných období.

Vaše práva
V souvislosti s ochrannou vašich osobních údajů máte následující práva:

1) Právo na informaci
Máte právo požadovat potvrzení o tom, zda zpracováváme osobní údaje, které se vás týkají. V takovém případě máte právo na přístup k těmto osobním údajům a dalším informacím, např. účelu zpracování, příjemci a plánované době uložení nebo kritéria pro stanovení doby uložení.

2) Právo na opravu a dokončení
Máte právo požadovat opravu nesprávných údajů bez prodlení. Vzhledem k účelům zpracování máte právo požadovat dokončení neúplných údajů.

3) Právo na zrušení ("právo na zapomenutí")
Máte právo na vymazání, pokud pominul nárok na zpracování dat. Pokud například uložení a zpracování dat již není nezbytné pro svůj původní účel, pokud jste zrušili souhlas s uložením a zpracováním osobních údajů nebo byla data nesprávně zpracována.

4)    Právo na omezení zpracování
Máte právo na omezení zpracování, např. pokud se domníváte, že osobní informace jsou nesprávné.

5)    Právo na přenositelnost dat
Máte právo obdržet osobní údaje týkající se vás ve strukturovaném, běžném a strojově čitelném formátu.

6) Právo na námitku
Máte právo vznést námitky proti zpracování určitých osobních údajů, které se vás týkají kdykoliv z důvodů vyplývajících z vaší konkrétní situace. V případě přímého marketingu máte jako přímý účastník právo kdykoli vznést námitky proti zpracování osobních údajů. To platí i pro profilování, pokud spojeno s tímto přímým marketingem.

7) Právo na zrušení vašeho souhlasu s ochranou dat
Souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat s účinností do budoucna. Zákonnost zpracování provedeného až do doby zrušení souhlasu však není dotčena.






 
" "